Kik vagyunk?

Egyszerű sárospataki polgárok: lakatosok, mérnökök, kereskedők, gazdák, művészek, diákok, tanárok, ápolók, orvosok és nyugdíjasok…

Civilek vagyunk, akiknek elege lett a hatalom mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából. Ezt sajnos nem lehet csak ezzel a pontossággal megfogalmazni.

Aki még mindig azt hiszi, hogy majd ez a hatalom megoldja a problémákat – az téved.

Aki hagyja, hogy meggyőzze őt a TV-ből, sajtóból áradó pártpropaganda, és gyanakodva tekint a szomszédjára, mert ő egy másik pártnak hisz – azt becsapták.

Aki pedig azt gondolja, hogy nem érdemes elmenni választani, mert úgysincs különbség – az elveszett!

Ilyen elveszett, becsapott és tévedésekben élő emberek vagyunk mindannyian, de sürgősen ébrednünk, ébresztenünk kell.

Aki azt hiszi, hogy az ő ideje még nem jött el, annak az ideje soha nem fog eljönni!

Mit kell tenni?

Mindenkiben az emberi értéket kell felfedezni a jobb- vagy baloldali szavazógép helyett, mert a pártszimpátia csak jelentéktelen apróság.

Tudatában vagyunk, hogy a magunk által magasra tett lécet nem lesz könnyű átugrani. Tisztában vagyunk azzal is, hogy ennek megvalósítása új típusú gondolkodásmódot igényel. Az idő nekünk dolgozik, mert egyre többen leszünk.

A legfontosabb dolognak pedig azt tekintjük, hogy a társadalomért csak annak igényeit figyelembe véve és vele együttműködve lehet hatékonyan dolgozni. Ilyen hatalmas munkát nem végezhetnek el a sokak érdekében kevesek. Most már nem lehetünk passzívak, mert aki ezt teszi, az menthetetlenül lemarad.

Többek között ezért született a „patakinfo.hu”. Mi kimaradunk a sárospataki hivatalos médiafelületekről, azért keressük a helyet, ahol meg tudjuk szólítani a nyilvánosságot, ahol hallatni tudjuk saját hangunkat, amely mellett ott lehet az Öné is!

Impresszum

patakinfo.hu

Fenntartó: Új ART ÉRT Alapítvány
Felelős szerkesztő: Csetneki József 20 569 67 58
Cím: 3950 Sárospatak, Gárdonyi út 8.
Email: info@artert.hu