Különvélemény

Szerző: 
Csetneki József

„A közügyek elhanyagoltsága vagy méltatlan emberek kezébe való kerülése egyedül a tisztességes emberek kezdeményezésének hiánya és közéleti bátortalansága miatt történik.” 
(Bibó István)

Szerző: 
Csetneki József

2019. március 12. (kedd), 18.00 óra, Singer Rendezvlnyház (3950 Sárospatak, Kossuth u. 36.)

Szerző: 
Csetneki József

Civilek meghívásának tett eleget február 26-án, amikor Sárospatak vendége volt Hadházy Ákos országgyűlési képviselő. Ahogy az 2018-ban is zajlott, sárospataki civilek beszélgetésre invitáltak több hazai politikust annak érdekében, hogy a választások (2018-ban parlamenti, idén az uniós) előtt álló polgárokat helyes döntésük kialakításában segítsék. Ha emlékeznek még, 2018-ban Köteles László, Mikola Gergely, Zavecki Tibor, Sermer Ádám, Hadházy Ákos, Mirkóczky Ádám, Gyurcsány Ferenc volt beszélgetőtársunk. 2019-ben Hadházy Ákost Tordai Bence követi március 12-én, dr. Újhelyi István március 26-án és Vona Gábor április 4-én. A találkozók Sárospatakon, a Singer Rendezvényházban (Kossut u. 36.) kerülnek megrendezésre, 18.00 órai kezdettel. Tisztelettel hívunk minden érdeklődőt.

Szerző: 
Csetneki József

IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!

HADHÁZY ÁKOS

2019.FÓ FEBRUÁR 26., 18.00 ÓRA!!!!

• Van-e tétje az EU választásoknak? • Miért lehet ez érdekes és fontos számunkra? • Milyen Európában szeretnénk élni és milyen szerepet szánunk ebben Magyarországnak?
Ha érdekel, gyere és hallgasd meg, hogy mit mondanak erről azok az ellenzéki politikusok, közszereplők, akiket szimpatikusnak találsz. Ha tenni is szeretnél az ügyért, hallgasd meg mindegyiket és beszélj is velük!
A politika nem nadrágos emberek úri huncutsága, rólunk szól, a jövőnkről döntünk!
Üzenjük az ellenzéki pártoknak, hogy ne kövessék el újra azt a hibát, amit a tavalyi országgyűlési választáson, hallják meg idejekorán a társadalom követelését a leghatékonyabb választási összefogásra!

Interjú Vona Gáborral:

https://www.youtube.com/watch?v=8nR7goY6Us0

 

Szerző: 
patakinfo

 Történelmi zarándoklat a Pozsonyi csata hőseinek emlékezetére

907.- 2018. Vereckei hágó - Pozsony - Dévényi kapu - Feketeerdő

"A dicső elődök tisztelete, a múlt értékeinek megőrzése és gyarapítása az élők kötelessége."

Oldalak