1967-ben születtem Budapesten. A Külkereskedelmi Főiskolán diplomáztam. Néhány bankban töltött évet követően a Figyelőnél és a Manager Magazinnál voltam gazdasági újságíró. Még a médiában dolgoztam, amikor Sárospatakon született párommal megalapítottunk egy kis családi borászatot Erdőbényén. Jelenleg is a Karádi-Berger borászat tulajdonosa és vezetője vagyok, korábban 9 évig az erdőbényei Bor, mámor, Bénye fesztivált szervező egyesület elnöke és a rendezvény fő szervezője és menedzsere voltam.

10 éve élünk Sárospatakon, mindkét fiam itt kezdte iskolai tanulmányait, jelenleg mindketten az Árpád Vezér Gimnáziumban tanulnak.

Szeretünk Sárospatakon élni, úgy látjuk, hogy ez egy nagyon jó adottságokkal rendelkező kisváros, szeretjük történelmi hangulatát, a Bodrog folyót, a hegyeket és örülünk, hogy lehet választani az iskolák közül.

Úgy éreztük azonban, hogy ezeknek a természeti és történelmi adottságoknak egy jelentős része nincs kihasználva, a város a lehetőségei alatt teljesít. Amióta mi itt élünk nagyon sok barátunk, ismerősünk elköltözött, kevés a vállalkozás és a jól fizető munkahely, a turisták rövid időre jönnek és Sárospatak ma nem úgy néz ki, mint egy világörökségi borvidék központja. Sokat lehetne javítani a városon belüli közlekedésen, aminek része lehetne a bicikliút hálózat is.